Pilleresepter everywhere...

Noe som irriterer meg kraftig er at det er så lett for noen leger å bare skrive ut noen piller her og der of forvente at det skal fikse alt. det ødelegger mer enn det fikser.
Jeg har en dame som går på piller som gjør henne som en zombie dagen derpå, og hun slites ut av det. Hun er like gammel som meg. Jeg fikk også nylig resept på sovepiller fordi jeg har store ryggsmerter som jeg det vanskelig for meg å sove, selv om jeg røyker meg nattis før jeg skal sove slik at jeg egentlig burde sove som en stein. (tog duan?) 
Disse pillene gir meg traumatiske drømmer som er så syke du kan få de. Det er rett og slett litt skummelt. Og jeg blir svimmel og har problemer med å stå opp om morningen om jeg gidder å ta en før jeg legger meg. Hvordan skal de pillene hjelpe ryggen min? Jeg mener, for å bli bedre skal jeg ikke ta noe som bedøver det litt. Jeg må jo få massasjetime, kiropraktor, terapaut? Neida, ta på ryggen min i 5 sekunder og sitt deg ned og skriv ut noen jævla piller til meg, det gjør nok susen! Er du lege i det hele? 
Jeg snakker ikke bare om normale piller som ikke gir deg noen slags rus. Men for eks valium. Eller morfin? Min morfar er syk på så mange måter det er unulig for meg å holde tellingen, og han går på morfintabletter og skyller det ned med en dram. Ja, det er lurt, ver en alkoholiker som i tillegg popper piller ufrivillig. 
Verden er litt syk, og på samme måte legene overbeviser deg at piller som demper det fikser det, demper menigheten at alt er som det skal være ute i verden.
Think about it.

Lille meg -  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spesiellemeg

spesiellemeg

15, Bykle

Jeg er en jente på ung alder som dere ser, som er ikke akuratt hva man kan kalle en 15 år gammel jente. (jeg kommer ikke fra Bykle, randomly navn) Jeg er veldig moden for min alder, og det føler jeg og. Jeg velger å holde dette anonymt fordi jeg vil egentlig bare skriver ting jeg undrer på, reagerer på, opplever og ting jeg bare tenker på selv. Jeg er opptatt av spiritualisme, energier, samfunnet og mennesker og hvordan vi fungerer, og kommer til å skrive en del om dette. Pluss selfølgelig noen "rettelser" på ting i media jeg reagerer på. Jeg er veldig logisk av meg, og blir litt småfrustrert om jeg får høre noe som ikke er logisk, og jeg ikke klarer å få vridd det om til logisk på noen måter. Jeg er flink til å se ting fra andres synsvinkler så bare kom med kommentarer, (så lenge det ikke er noe aldersdiskriminering eller bullshit, så svarer jeg så fort jeg klarer) men det er ikke alltid din synsvinkel er den rette fordi alle oppfatter ting forskjellig. Er her inne når jeg loker hjemme med ting jeg vil skrive om som jeg gjør meste av min tid, så det blir litt leserinnlegg her og der :) Håper du liker bloggen, og kanskje tenker mer og mer ut av boksen etterhvert. Jeg gidder ikke noen negative partypoopers som kjeder seg som kommenterer drit.. Dere er ikke bedre om dere disser meg for noe dere ikke liker. Forskjellig smak goin on here? Kos dere c: Jeg har en emailadresse om det er noe spess -- spesiellemeg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits